Spring naar de inhoud

Nieuws

Van 7-11 Augustus vond het Belgisch Kampioenschap op het Flanders Dressage Event in Hulsterlo. Ik  reed daar mijn twee paarden, Jackson en Sir Welt in de Bronze Cup. Allebei de paarden hadden nog maar 1 wedstrijd op dit niveau gelopen dus het werd een echte vuurdoop. Sir Welt liep alletwee de dagen naar een top 10 klassering (40deelnemers) en Jackson liep ook naar mooie scores. Hierdoor waren beide paarden geselecteerd voor de finale kür. Jackson liet zijn beste proef en 2de kür ooit zien en liep naar dik 70% wat goed was voor de 3de plaats🥉 helaas toen Sir binnen moest zaten we in de piek van een storm en vlogen de letters en bloemen rond onze oren. Dat was net teveel spanning voor deze onervaren jongen en hij werd zo bang dat het gevaarlijk werd en daardoor hebben we besloten om af te groeten. Toch ben ik enorm trots op mijn twee binkies en kijk ik uit naar wat de toekomst gaat brengen met ze!

Vanaf nu ook bij ons verkrijgbaar. Superzachte en comfortabele hondenmandjes van Mattes! Ze zijn als kleed te gebruiken, mandje van te maken en  je kunt ze inklappen en meenemen. Voor meer info en prijzen stuur gerust een mailtje naar: Priscilla@sfdressage.be

24 Augustus vindt er weer een proefgerichte clinic plaats met Jacqueline Fiechter!

deze loopt al vlotjes vol dus wees er snel bij.

je kunt kiezen uit volgende opties:

10minuten- 20€

20minuten- 35€

30minuten- 50€

Inschrijven via mailtje naar priscilla@sfdressage.be

Gisteren werd er op CDN Dentergem op verschillende niveaus ook kür gereden. Priscilla en Jackson besloten om hier eens hun kür te komen trainen als voorbereiding op het BK.  Alhoewel Jackson nog een beetje moe was van de stage van de dag ervoor, liep hij toch een mooie kür wat hun de 1ste plaats opleverde🏆🥇 nu nog een beetje finetunen en hopelijk mogen ze hem dan laten zien op het BK!

 

Sinds kort is Specialized by Priscilla ook verdeler van de Tess hoofdstellen !
Wil jij ook kennis maken met deze hoofdstellen en heb je graag eerst een fitting
aan huis of bij ons op stal?
Maak dan gerust een afspraak met Priscilla (0494 622 754)
Alles is los samen te stellen. Alle combinaties mogelijk
Hieronder een paar voorbeelden.