Van 7-11 Augustus vond het Belgisch Kampioenschap op het Flanders Dressage Event in Hulsterlo. Ik  reed daar mijn twee paarden, Jackson en Sir Welt in de Bronze Cup. Allebei de paarden hadden nog maar 1 wedstrijd op dit niveau gelopen dus het werd een echte vuurdoop. Sir Welt liep alletwee de dagen naar een top 10 klassering (40deelnemers) en Jackson liep ook naar mooie scores. Hierdoor waren beide paarden geselecteerd voor de finale kür. Jackson liet zijn beste proef en 2de kür ooit zien en liep naar dik 70% wat goed was voor de 3de plaats???? helaas toen Sir binnen moest zaten we in de piek van een storm en vlogen de letters en bloemen rond onze oren. Dat was net teveel spanning voor deze onervaren jongen en hij werd zo bang dat het gevaarlijk werd en daardoor hebben we besloten om af te groeten. Toch ben ik enorm trots op mijn twee binkies en kijk ik uit naar wat de toekomst gaat brengen met ze!